Puhaltimia vaativiin käyttötarkoituksiin

  • korkeisiin paineisiin ja suurille ilmamäärille
  • aggressiivisten tai räjähtävien kaasujen siirtämiseen
  • pölyisille ja kuluttaville kaasuille
  • laajalle lämpötila-alueelle -40…600 °C
  • laajalle säätöalueelle

Jotta saat prosessiisi toimintavarmimman ja energiatehokkaimman puhaltimen, ole jo suunnitteluvaiheessa yhteydessä meihin.

Keskipakopuhaltimet

F.lli Ferrarin keskipakopuhaltimien valikoimasta löytyy useita erilaisia siipipyörätyyppejä ja painealueita. Näiden avulla voidaan valita kuhunkin prosessiin ja sovellutukseen parhaalla mahdollisella hyötysuhteella energiataloudellisesti toimiva puhallin.

Puhaltimia löytyy ilmavirta-alueelle 0…200 m3/s ja painealueelle 0…20 000 Pa. Siipipyörän halkaisijavaihtoehtoja on 221 mm:stä 2240 mm asti. Puhaltimia on mahdollista saada erilaisilla materiaalivaihtoehdoilla korroosiolle, kulutukselle tai korkeille lämpötiloille alttiille kohteille. Myös räjähdysvaarallisiin tiloihin on saatavilla ATEX-luokiteltuja puhaltimia.

Aksiaalipuhaltimet

F.lli Ferrari valmistaa aksiaalipuhaltimia siipipyörän halkaisijalla  315 mm:stä 2000 mm:iin asti ja ilmamääräalueelle 0…100 m3/s. Puhaltimien siipipyörissä siivet ovat alumiinia, joko alumiini- tai teräsnavalla.

Vaipan materiaaliksi on valittavissa vakiorakenteen lisäksi EN 1.4307 (AISI 304L) tai EN 1.4404 (AISI 316L)

F.lli Ferrarin tuotevalikoimasta löytyy aksiaalipuhaltimista sovellus myös lämpötila-alueelle +150 °C sekä suora- että kiilahihnakäyttöisinä. Puhaltimet ovat saatavissa myös ATEX-luokiteltuina.

Esimerkkejä käyttökohteista

Kohteita ja vaatimuksia on lukemattomia. Meiltä löytyy puhallin lähes kaikkiin sovellutuksiin.

Tutustu eri käyttökohteisiin

60 vuotta teollisuuspuhaltimien valmistusta

F.lli Ferrari Ventilatori Industriali S.p.A. perustettiin vuonna 1963 Arzignanoon Pohjois-Italian Vicenzaan . Yhtiö on maailman johtavia teollisuuspuhaltimien valmistajia. Sen tuotantoalaltaan 45 000 m² moderneilta tehtailta toimitetaan yli 27 000 teollisuuspuhallinta vuodessa yli 60 maahan.